Fraktfritt på beställningar över 499kr

En av varje - Ljusrost

  • 670 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Upptäck Vår Kaffebox: En Resa genom Smakernas Värld med Tre Ljusrostade Kaffer

Välkommen till en smakupplevelse utöver det vanliga! Vår kaffebox tar dig med på en spännande resa genom smakernas värld med tre noggrant utvalda ljusrostade kaffesorter. Upplev en palett av olika aromer, toner och smakprofiler som kommer att förföra dina sinnen och utmana din kaffepalats.


En Resa i Smakernas Värld

Vår kaffebox är inte bara en samling av kaffebönor; det är en resa i smakernas värld. Varje kaffesort har sin egen unika berättelse att berätta, inspirerad av de platser där bönorna odlas och de människor som odlar dem. Från solkyssta höjder till skuggiga dalar, varje bönas resa från gård till kopp har formats av naturen och vår noggranna bearbetning.


Upplev Olika Aromer och Toner

Med vår kaffebox får du möjlighet att utforska en mångfald av aromer och toner som varje kaffe har att erbjuda. Från fruktiga undertoner till karamelliga nyanser och blommiga accenter, varje kopp är en överraskning för dina smaklökar. Våra ljusrostade kaffer är varsamt rostade för att bevara de subtila smaknoterna och skapa en balanserad och elegant kopp kaffe.


För Den Äkta Kaffeentusiasten

Vår kaffebox är utformad för den äkta kaffeentusiasten som söker nya smakäventyr. Genom att erbjuda en variation av ljusrostade kaffer ger vi dig möjligheten att upptäcka en helt ny värld av kaffeupplevelser. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren kaffeconnaisseur, kommer våra kaffesorter att utöka din förståelse för kaffe och introducera dig till nya dimensioner av njutning.


I lådan finns:

  • 250g - Kenya, AA Gakayuini

Gakuyuini ligger på sluttningarna av Mount Kenya och drar nytta av den bördiga vulkaniska jorden i detta område och höjderna som sträcker sig från 1600 - 1700 meter över havet. Stationen ligger bara 1,5 timme från Nairobi, vilket visar hur nära de typiska kaffeodlings områdena i Kenya ligger staden. Här finns nästan lika många kvinnliga medlemmar som manliga: 674 kvinnliga bönder och 879 manliga bönder.


  • 250g - Indien, Ratnagiri Estate

Ratnagiri Estate är för alla ändamål en organisk/biodynamisk gård och har även officiell Rainforest Alliance-certifiering. Kvartalsvisa jordtester och organiska korrigeringar av jord görs. Joniskt havsvatten och havsgräsextrakt appliceras för att förbättra växternas immunitet och sockernivåerna i frukten.


  • 200g - Nicaragua, Finca Santa Maria de Lourdes

De 40 hektar naturliga bergsskogarna som utgör Finca Santa Maria de Lourdes har varit under ägande av Octavio Peralta sedan 1970 även om området under många år användes som en krigszon under sandinistupproret och var kraftigt minerat.Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.