Fraktfritt på beställningar över 499kr

3 x 250g - Ljusrost

  • 489 kr

Upptäck Vår Kaffebox: En Resa genom Smakernas Värld med Tre Ljusrostade Kaffer

Välkommen till en smakupplevelse utöver det vanliga! Vår kaffebox tar dig med på en spännande resa genom smakernas värld med tre noggrant utvalda ljusrostade kaffesorter. Upplev en palett av olika aromer, toner och smakprofiler som kommer att förföra dina sinnen och utmana din kaffepalats.


En Resa i Smakernas Värld

Vår kaffebox är inte bara en samling av kaffebönor; det är en resa i smakernas värld. Varje kaffesort har sin egen unika berättelse att berätta, inspirerad av de platser där bönorna odlas och de människor som odlar dem. Från solkyssta höjder till skuggiga dalar, varje bönas resa från gård till kopp har formats av naturen och vår noggranna bearbetning.


Upplev Olika Aromer och Toner

Med vår kaffebox får du möjlighet att utforska en mångfald av aromer och toner som varje kaffe har att erbjuda. Från fruktiga undertoner till karamelliga nyanser och blommiga accenter, varje kopp är en överraskning för dina smaklökar. Våra ljusrostade kaffer är varsamt rostade för att bevara de subtila smaknoterna och skapa en balanserad och elegant kopp kaffe.


För Den Äkta Kaffeentusiasten

Vår kaffebox är utformad för den äkta kaffeentusiasten som söker nya smakäventyr. Genom att erbjuda en variation av ljusrostade kaffer ger vi dig möjligheten att upptäcka en helt ny värld av kaffeupplevelser. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren kaffeconnaisseur, kommer våra kaffesorter att utöka din förståelse för kaffe och introducera dig till nya dimensioner av njutning.


I lådan finns:

  • 250g - Costa Rica, La Isla

La Isla, döpt efter berget den ligger vid, beskrivs som ett ’’fruktbart paradis’’ för odling av kaffe. En viktig del för familjen är att miljön är deras största ansvar, att vara engagerad i att bevara och skydda den. Därför har de valt specifika arabica sorter som är lämpade för området vilket gjort att de inte behöver använda bekämpningsmedel eller jordbrukskemikalier. Även att skydda de vattenkällor och annan växtlighet på gården så har de planterat 1250st träd och andra plantor för att öka mångfalden och fungera som skugga samt skydd för kaffe plantorna. Denna hängivenhet har lett till en naturlig ökning av mängden vilda djur i det närliggande området, inklusive tukaner, fjärilar, bin och däggdjur.


  • 250g - Peru, El Colibri

Denna gård, som är döpt efter Kolibri fågeln, hittar vi i Amazonas regionen i Peru. Drivs av Ylder Herrera som kommer från en familj med lång historia av att arbeta med kaffe. Ylder har även gått med i ett kooperativ som har en målsättning att ständigt förbättra kvaliteten på allt kaffe och skapa mer affärsmöjligheter för medlemmarna.


  • 250g - Etiopien, Furla

Furla produceras av en familjeägd exportör från Sidamo regionen i Etiopien, historien om denna familjeexportör började med att två bröder producerade kaffe i Bensa-området i Sidamo. Idag äger de sina egna gårdar och arbetar tillsammans med sina grannar. De arbetar med kaffe från alla kaffeodlingsregioner med specialkaffe, företaget är fortfarande familjeägt och har över 20 års erfarenhet.