Fraktfritt på beställningar över 499kr

Företag

Nyrostat kaffe är det perfekta valet för arbetsplatser som vill erbjuda sina anställda högkvalitativt kaffe som är både utsökt och hållbart. Vi rostar kaffet på beställning för att garantera att varje kopp är lika god som den föregående.

Ljus-, Mellan- eller Mörkrostat kaffe, vi erbjuder flera olika sorters kaffe som passar olika smaker och preferenser. Vårt sortiment inkluderar allt från milda och fruktiga bönor till kraftfulla och kryddiga rostningar. Vi arbetar endast med specialkaffe för att säkerställa att våra kaffebönor är av högsta kvalitet och kommer från hållbara och rättvisa odlingar.

Med nyrostat specialkaffe till jobbet kan du skapa en trevlig arbetsmiljö där dina anställda kan njuta av en god kopp kaffe utan att behöva lämna arbetsplatsen. Våra kaffeleveranser är enkla och smidiga att hantera samt att du kan anpassa din beställning efter dina behov.

Ge dina anställda en kaffepaus att se fram emot varje dag med nyrostat specialkaffe till jobbet. Kontakta oss idag för mer information och för att beställa din första leverans. Maila [email protected] och vi återkopplar så fort som möjligt.