Fraktfritt på beställningar över 499kr

BIG PACK - 5 x 1000g

  • 1 425 SEK


Detta STOR PACK kommer hålla dig kaffienerad en lång stund! Har du svårt att bestämma dig? Eller är du nyfiken på att prova vårt ordinarie sortiment? Här är boxen för dig!

Svårt att välja eller tycker du att allt är gott? Här får du 1 kilo av varje kaffe som går som smör i solsken här i rosteriet. Fem av våra klassiker i sortimentet.

Om du letar efter en spännande och lärorik kaffeupplevelse, så är en prova på box med 5 olika kaffe sorter det perfekta valet för dig. Denna typ av kaffepaket är perfekt för dig som vill prova på våra olika kaffesorter från olika delar av världen och upptäcka nya smakupplevelser.

Denna box ger dig möjlighet att utforska olika kaffesorter från olika regioner, och upptäcka skillnaderna i smak och arom. Varje kaffesort har sin egen unika smakprofil, vilket gör det till en rolig och spännande upplevelse att prova på dem alla.

Förutom att vara en kul upplevelse är en prova på box med 5 olika kaffe sorter också ett utmärkt sätt att lära sig mer om kaffe. Du kommer att få lära dig om kaffets ursprung, rostning och smak, och samtidigt upptäcka nya favoriter.

En annan fördel är att den är perfekt som present. Om du känner någon som älskar kaffe, så är detta en perfekt present som de kommer att uppskatta och njuta av.

Så varför inte ge det en chans och upptäck ditt nya favoritkaffe?

I lådan finns:

  • 1000g Meänkahvi
  • 1000g Mörker
  • 1000g Nattsvart
  • 1000g Nästan Där
  • 1000g Lagom


Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.