Fraktfritt på beställningar över 499kr

Portionspåsar - Standard - 50 x 120g - Bryggmalt

  • 1 899 SEK

Behöver ni färdiga portionspåsar till kontoret?

Här är den smidiga lösningen till er, en låda fylld med 50st påsar malda och klara för att brygga. Tillsätt endast 1,8-2,1 liter vatten!

Otroligt smidigt och framförallt roligt att dricka gott kaffe på jobbet!


Är du ute efter en annan storlek på portionspåsarna? Har du en liten bryggare om 1 liter? Vill du hellre ha hela bönor? Inga problem, maila oss på: [email protected] och skriv Portionspåsar som ämne så hjälper vi dig med det. 


I denna låda finns:

  • 20st - Meänkahvi

Meän Kahvi har rostats mörkt för den kaffesugna som vill ha en fyllig kopp. Det ger ett utmärkt resultat oavsett om du använder bryggkaffe, espresso, presskanna men allra helst kokkaffe. För oss är kaffet mer än bara en dryck, det är en viktig del av vår vardag och en symbol för gemenskap.

  • 20st - Mörker

Vår mörkrostade kaffeblandning från Brasilien och Peru tar fram det bästa från dessa två regioner och skapar en unik och balanserad smakprofil. Smaktonerna av choklad och knäck ger en väl avvägd sötma och en bärig underton som tar ditt kaffedrickande till nya höjder. Dess kraftfulla och fylliga karaktär gör den till det perfekta valet för dig som älskar en intensiv smakupplevelse.

  • 10st - Nästan Där

En slät och len kopp kaffe. Perfekt till frukost mackan. Fina toner av karamell och choklad. Får dig att längta efter nästa kopp. I denna blend kör vi bönor från Peru och Colombia som ger en perfekt balans mellan smak och styrka. Denna gillar vi för den rika smakprofil, vilket gör den till ett fint val att starta dagen med.


Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.