Fraktfritt på beställningar över 499kr

4 x 500g - Espresso Box

  • 660 SEK

Är du espresso älskare? Är ditt motto ''En (eller två) espresso om dagen är bra för magen''.

Espresso är en av de mest populära kaffedryckerna i världen. Det är en stark, koncentrerad kaffedryck som erhålls genom att pressa varmvatten genom finmalet kaffe under högt tryck. Espresso är känt för sin rika smak och komplexa aromer.

Espresso är den perfekta drycken för dig som söker en intensiv och kraftfull smakupplevelse. Det är också en grundläggande ingrediens i många populära kaffedrycker, som exempelvis cappuccino och latte.

För att göra en perfekt espresso, bör man använda färskt malet kaffe av hög kvalitet. Bönor från olika regioner har olika smakprofiler, så det är viktigt att välja rätt bönor för att få den önskade smaken. Det är också viktigt att använda rätt mängd kaffe och vatten, samt att hålla rätt temperatur och tryck under bryggningen.

Espresso är en komplex dryck som kräver tid, kunskap och precision för att göra den rätt. Men med rätt ingredienser och teknik, kan man njuta av en perfekt espresso. Så om du letar efter en intensiv och kraftfull smakupplevelse, prova denna box idag!

I lådan finns:

  • 2 x 500g Espresso

Vår original espresso! Denna blandning har hängt med oss sen vi började rosta kaffe. Colombia är känt för sina mjuka och balanserade smaker, med toner av choklad och frukt. Indonesiska kaffebönor har ofta en djupare, mörkare smak med inslag av tobak och cedar.

  • 1 x 500g Meän Kahvi

Meän Kahvi har rostats mörkt för den kaffesugna som vill ha en fyllig kopp. Det ger ett utmärkt resultat oavsett om du använder bryggkaffe, espresso, presskanna men allra helst kokkaffe. För oss är kaffet mer än bara en dryck, det är en viktig del av vår vardag och en symbol för gemenskap.

  • 1 x 500g Afrika

Denna mörkrostade kaffeblandning från Afrika är en hyllning till kontinentens kaffearv. Med bönor från Etiopien, Kenya och Uganda, erbjuder den en smakresa som omfamnar Afrikas mångfald och rikedom. Varje kopp är en resa till det okända, en smakexpedition som utforskar de rika kafferegionerna i Afrika.


Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.