Fraktfritt på beställningar över 499kr

3 x 500g - Mörkrost Box

  • 492 SEK

Är du mörkrets härskare? Ska kaffet kännas när man dricker den? Våra mörkaste rostningar från vårt standard sortiment av special kaffe till dig.

Letar du efter en ny kaffeupplevelse? Vår låda med tre olika mörkrostade kaffesorter är det perfekta sättet att utforska kaffevärlden och upptäcka din nya favoritblandning.

Varje box innehåller tre noggrant utvalda mörkrostade kaffepåsar, hämtade från de bästa kaffegårdarna runt om i världen. Från den klassiska single origin brassen (Meän Kahvi) som ger härliga toner av nöt och choklad. Till den djärvt extra mörkrostade blandningen (Nattsvart) där man verkligen får känna att man lever. Kompletteras fint med våran husblandning (Mörkrost Blend) där vi får en otroligt rund och fyllig kopp kaffe.

Våra mörkrostade kaffebönor är framtagna för att ta fram de fylliga smakerna och aromerna i varje blandning. Med en djup och intensiv rostning erbjuder dessa kaffe en komplex och tillfredsställande smak som får dig att vilja ha mer.

Så oavsett om du är en kaffekännare eller bara vill utöka din smak, är vår låda med tre olika mörkrostade kaffe det perfekta valet. Varje blandning är noggrant utvald för att erbjuda en unik smakupplevelse som du inte hittar någon annanstans.

Beställ nu och prova vår låda med tre olika mörkrostade kaffe idag. Du kommer inte att bli besviken över den rika smaken av våra blandningar.

I lådan finns:

  • 500g Meän Kahvi
  • 500g Mörkrost Blend
  • 500g Nattsvart Blend


Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.