Fraktfritt på beställningar över 499kr

Sommarkaffe - 1000g

  • 299 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Letar du efter den perfekta komponenten till kvällsfikat ute på altanen eller balkongen?

Denna utsökta kaffeblandning består av de finaste arabica bönorna från Colombia som ger kaffet en mjuk och rund smak med inslag av choklad och kola, medans bönorna från El Salvador tillför en syrlighet med toner av bär och citrusfrukter. Kombinationen av dessa två distinkta smaker ger en balanserad och uppfriskande kopp kaffe som passar perfekt för sommarmorgnar eller avkopplande eftermiddagar i solen. Vi är säkra på att denna blend kommer bli enstående favorit denna sommar.

Sommaren är en tid för samling med familj och vänner,för att fira livet och solens ankomst. Så vad passar då bättre än en kopp nyrostat kaffe tillsammans? Kaffe är mer än bara en dryck, det är en upplevelse som förstärker gemenskapen. Så gör din sommar till en minnesvärd tid med en härlig kopp nyrostatkaffe tillsammans med dina nära och kära. Njut av livet tillsammans med en god kopp kaffe.

Fakta om kaffet:

  • Ursprung: Colombia och El Salvador
  • Växer på höjder om: 1400-1900 m.ö.h.
  • Process: Tvättat
  • Poäng: 84,5 och 83,5


Vi skickar kaffe som vilat upp till 1 vecka efter rostning när det finns men rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffet så fort som möjligt, fri frakt på alla beställningar över 499kr inom Sverige.