Fraktfritt på beställningar över 499kr

BIG PACK ESPRESSO - 6 x 1000g

  • 1 599 kr


Detta STOR PACK kommer hålla dig kaffienerad en lång stund! Är du espresso älskare? Är ditt motto ''En (eller två) espresso om dagen är bra för magen''.

Espresso är en av de mest populära kaffedryckerna i världen. Det är en stark, koncentrerad kaffedryck som erhålls genom att pressa varmvatten genom finmalet kaffe under högt tryck. Espresso är känt för sin rika smak och komplexa aromer.

Espresso är den perfekta drycken för dig som söker en intensiv och kraftfull smakupplevelse. Det är också en grundläggande ingrediens i många populära kaffedrycker, som exempelvis cappuccino och latte.

För att göra en perfekt espresso, bör man använda färskt malet kaffe av hög kvalitet. Bönor från olika regioner har olika smakprofiler, så det är viktigt att välja rätt bönor för att få den önskade smaken. Det är också viktigt att använda rätt mängd kaffe och vatten, samt att hålla rätt temperatur och tryck under bryggningen.

Espresso är en komplex dryck som kräver tid, kunskap och precision för att göra den rätt. Men med rätt ingredienser och teknik, kan man njuta av en perfekt espresso. Så om du letar efter en intensiv och kraftfull smakupplevelse, prova denna box idag!

I lådan finns:

  • 2000g Meän Kahvi
  • 2000g Espresso Blend
  • 2000g Espresso Single Origin


Vi skickar kaffe som vilat upp till 1 vecka efter rostning när det finns men rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffet så fort som möjligt, fri frakt på alla beställningar över 499kr inom Sverige.