Fraktfritt på beställningar över 499kr

Presentkort

  • 500 SEK

Osäker på vad för kaffe du ska ge bort? Ge istället ett presentkort som går att användas i vår webbshop!

Om du letar efter den perfekta presenten till en kaffeälskare men inte vet vilka bönor du ska välja, kan ett presentkort för nyrostat specialkaffe vara den idealiska lösningen. Med vårt presentkort kan mottagaren välja mellan ett brett utbud av bönor från hela världen, alla rostade med omsorg för att leverera den bästa smaken och aromen.

Vårt kaffe är handplockat från småskaliga kaffebönder runt om i världen, för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet. Vi rostar även varje batch på beställning för att säkerställa maximal färskhet och smak.

Genom att köpa ett presentkort ger du mottagaren möjlighet att utforska vårt sortiment av kaffe och välja sin favoritblandning eller enskilda ursprung. Vi har kaffe för alla smaker, från milda och nötiga toner till kraftfulla och kryddiga smaker.

Vårt presentkort är enkelt att använda och kan lösas in på vår hemsida. När du betalat så får du ett mail med kvitto och där i ligger koden för presentkortet. Det är den perfekta presenten för födelsedagar, jul, eller bara som en uppskattning till någon som älskar kaffe.

Så överraska någon du bryr dig om med en present som verkligen smakar.