Fraktfritt på beställningar över 499kr

3 x 500g - Mellanrost Box

  • 492 SEK

Denna box är för dig som vill njuta av fina runda koppar kaffe.

Vill du prova på en kaffesensation som tar din smakupplevelse till nya höjder? Då är vår box med tre olika mellanrostade kaffen perfekt för dig! Vårt sortiment av mellanrostade kaffebönor är noga utvalda och rostade för att ge dig den perfekta balansen mellan styrka och smak.

Våra kaffesorter kommer från de finaste kafferegionerna runtom i världen. Varje påse innehåller en unik och välbalanserad kopp som kommer att ge din gom en smakupplevelse utöver det vanliga.

Vår box med tre mellanrostade kaffesorter är inte bara en njutning för smaklökarna, den är också en perfekt gåva till en kaffeälskare i din närhet. Ge bort den som en present eller unna dig själv den ultimata kaffesensationen.

Beställ vår box med tre olika mellanrostade kaffen idag och låt oss ta dig med på en riktigt kafferesa!

I lådan finns:

  • 500g Nästan Där

Peru och Colombia är två stora kaffeexportörer i världen, och deras bönor är välkända för sina unika smaker och aromer. Blandningen av dessa två kaffesorter skapar en unik smakprofil som är både mjuk och balanserad, med en mild syrlighet och en subtil chokladig eftersmak.

  • 500g Lagom

Från Brasilien och Colombia, speciellt utvald för att ge dig en kaffeupplevelse som är lika nöjande som den är oförglömlig. Brasilien, med sin mjuka och chokladiga karaktär, kombineras perfekt med Colombias söta och kolaaktiga ton.

  • 500g Colombia

I Tolima finner vi 38 distrikt där kaffeodlingen blomstrar, inklusive Planadas, Ibagué, Chaparral och många fler. Dessa distrikt är hem för över 60 000 familjer som ägnar sig åt konsten att odla kaffe. Med sina natursköna landskap och perfekta klimatförhållanden erbjuder Tolima en idealisk miljö för att odla högkvalitativt kaffe.Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.