Fraktfritt på beställningar över 499kr

3 x 1000g - Ljusrost

  • 1 575 kr

Upptäck Vår Kaffebox: En Resa genom Smakernas Värld med Tre Ljusrostade Kaffe!

Välkommen till en smakupplevelse utöver det vanliga! Vår kaffebox tar dig med på en spännande resa genom smakernas värld med tre noggrant utvalda ljusrostade kaffesorter. Upplev en palett av olika aromer, toner och smakprofiler som kommer att förföra dina sinnen och utmana din kaffepalats.


En Resa i Smakernas Värld

Vår kaffebox är inte bara en samling av kaffebönor; det är en resa i smakernas värld. Varje kaffesort har sin egen unika berättelse att berätta, inspirerad av de platser där bönorna odlas och de människor som odlar dem. Från solkyssta höjder till skuggiga dalar, varje bönas resa från gård till kopp har formats av naturen och vår noggranna bearbetning.


Upplev Olika Aromer och Toner

Med vår kaffebox får du möjlighet att utforska en mångfald av aromer och toner som varje kaffe har att erbjuda. Från fruktiga undertoner till karamelliga nyanser och blommiga accenter, varje kopp är en överraskning för dina smaklökar. Våra ljusrostade kaffer är varsamt rostade för att bevara de subtila smaknoterna och skapa en balanserad och elegant kopp kaffe.


För Den Äkta Kaffeentusiasten

Vår kaffebox är utformad för den äkta kaffeentusiasten som söker nya smakäventyr. Genom att erbjuda en variation av ljusrostade kaffer ger vi dig möjligheten att upptäcka en helt ny värld av kaffeupplevelser. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren kaffeconnaisseur, kommer våra kaffesorter att utöka din förståelse för kaffe och introducera dig till nya dimensioner av njutning.


I lådan finns:

  • 1000g - Kenya, AA Riakahara

Detta tvättade kaffe kommer från Kiambu county som ligger strax norr om Nairobi och gränsar till sluttningarna av Aberdare National Park. Riakahara är en av de tretton fabrikerna som utgör Komothai Farmers Cooperative Society. Det här kooperativet gör sitt bästa för att investera i kaffeindustrins framtid genom att prioritera och stärka nästa generations kaffeproffs, vilket resulterar i att majoriteten av arbetarna är mellan 25 och 35 år.


  • 1000g - Peru, El Colibri

Denna gård, som är döpt efter Kolibri fågeln, hittar vi i Amazonas regionen i Peru. Drivs av Ylder Herrera som kommer från en familj med lång historia av att arbeta med kaffe. Ylder har även gått med i ett kooperativ som har en målsättning att ständigt förbättra kvaliteten på allt kaffe och skapa mer affärsmöjligheter för medlemmarna.


  • 1000g - El Salvador, Finca Lorena

Renato Arturo Romero odlar denna Pacamara-lott på sin gård, Finca Lorena på 1 250 till 1 300 meter över havet. De varma dagarna och svala nätterna skapar det perfekta mikroklimatet för att odla fylliga, söta kaffebär. I kombination med Renatos fokus på kvalitetsorienterad bearbetning är denna natural Pacamara lot ren och fruktig med en fyllig sötma.Vi skickar kaffe som vilat upp till 1 vecka efter rostning när det finns men rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffet så fort som möjligt, fri frakt på alla beställningar över 499kr inom Sverige.