Fraktfritt på beställningar över 499kr

3 x 1000g - Ljusrost

  • 1 575 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Upptäck Vår Kaffebox: En Resa genom Smakernas Värld med Tre Ljusrostade Kaffer

Välkommen till en smakupplevelse utöver det vanliga! Vår kaffebox tar dig med på en spännande resa genom smakernas värld med tre noggrant utvalda ljusrostade kaffesorter. Upplev en palett av olika aromer, toner och smakprofiler som kommer att förföra dina sinnen och utmana din kaffepalats.


En Resa i Smakernas Värld

Vår kaffebox är inte bara en samling av kaffebönor; det är en resa i smakernas värld. Varje kaffesort har sin egen unika berättelse att berätta, inspirerad av de platser där bönorna odlas och de människor som odlar dem. Från solkyssta höjder till skuggiga dalar, varje bönas resa från gård till kopp har formats av naturen och vår noggranna bearbetning.


Upplev Olika Aromer och Toner

Med vår kaffebox får du möjlighet att utforska en mångfald av aromer och toner som varje kaffe har att erbjuda. Från fruktiga undertoner till karamelliga nyanser och blommiga accenter, varje kopp är en överraskning för dina smaklökar. Våra ljusrostade kaffer är varsamt rostade för att bevara de subtila smaknoterna och skapa en balanserad och elegant kopp kaffe.


För Den Äkta Kaffeentusiasten

Vår kaffebox är utformad för den äkta kaffeentusiasten som söker nya smakäventyr. Genom att erbjuda en variation av ljusrostade kaffer ger vi dig möjligheten att upptäcka en helt ny värld av kaffeupplevelser. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren kaffeconnaisseur, kommer våra kaffesorter att utöka din förståelse för kaffe och introducera dig till nya dimensioner av njutning.


I lådan finns:

  • 1000g - Kenya, AA Kahete

Kahete Coffee Factory ligger norr om Nairobi i Muranga County, nära staden Gitugi. Detta område i Kenya upplever en tvåårig produktionscykel med den tidiga skörden från mars-maj och den sena andra säsongen är från oktober-december. De huvudsakliga kaffesorterna som odlas här är SL-28 och 34 samt Ruiru 11. SL-28 och SL-34 står för 97 % av allt kaffe som produceras, medan Ruiru 11 står för cirka 3 % av den totala produktionen.


  • 1000g - El Salvador, El Cocal

Regionens vulkaniska jordmån, höga höjder och idealiska mikroklimat skapar fantastiska förutsättningar för att odla fylliga, söta kaffebär. Familjen Alfaro drar nytta av dessa förutsättningar genom att fokusera på noggrann och kvalitets orienterad bearbetning.


  • 1000g - Etiopien, Riripa

Området som Riripa tvättstation ligger är i gränsen till Bale Mountain-skogen. Kaffet som odlas i detta område drar nytta av den tätt skuggade skogen samt överflöd av nederbörd tidigt på säsongen och enstaka skurar mot skörden.Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.