Fraktfritt på beställningar över 499kr

1000g - Mörkrost Blend

  • 325 kr


Välkommen till en smaksensation i form av vår mörkrostade kaffeblandning från Brasilien och Guatemala. Med enastående smaktoner av choklad och knäck erbjuder denna kraftfulla och fylliga kopp kaffe en upplevelse utöver det vanliga.

Huehuetenango, en av Guatemalas mest framstående kafferegioner, erbjuder idealiska odlingsförhållanden för kaffebönor av högsta kvalitet. Med sin höga höjd och bergiga terräng ger Huehuetenango kaffebönorna en unik karaktär och komplexitet. Denna region är känd för sina rika jordar, vilket ger kaffet en tydlig smakprofil med en perfekt balans mellan sötma och syrlighet.

Å andra sidan har vi Cerrado, en av de mest framstående kafferegionerna i Brasilien. Cerrado utmärker sig genom sin soliga och torra klimatmiljö, vilket ger kaffebönorna en exceptionell mognad och koncentration av smak. De odlade kaffebönorna i denna region har en naturlig sötma och djuphet som kompletterar perfekt med Huehuetenango.

Vår mörkrostade kaffeblandning från Brasilien och Guatemala tar fram det bästa från dessa två regioner och skapar en unik och balanserad smakprofil. Smaktonerna av choklad och knäck ger en väl avvägd sötma och en nötig underton som tar ditt kaffedrickande till nya höjder. Dess kraftfulla och fylliga karaktär gör den till det perfekta valet för dig som älskar en intensiv smakupplevelse.

Det bästa av allt är att denna kaffeblandning även passar utmärkt för dem som föredrar att tillsätta en skvätt mjölk. Den kan njutas både som svart kaffe eller med mjölk, vilket ger dig flexibilitet att anpassa smaken efter dina preferenser. Oavsett hur du föredrar att dricka din kopp kaffe kommer denna blandning att leverera en rik och tillfredsställande upplevelse varje gång.

Så varför inte ta en paus, njut av en kopp av vår mörkrostade kaffeblandning från Brasilien och Guatemala och upptäck de subtila nyanserna av choklad och knäck. Låt Huehuetenango och Cerrado förföra dina smaklökar och transportera dig till de pittoreska kafferegionerna i Centralamerika och Brasilien.

Fakta om kaffet:

  • Brasilien & Guatemala
  • Poäng: 83,5/100 & 85/100
  • Växer: 900 - 1400 m.ö.h.
  • Art: Mundo Novo, catuai, caturra & bourbon
  • Process: Natural & tvättat


Vi skickar kaffe som vilat upp till 1 vecka efter rostning när det finns men rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffet så fort som möjligt, fri frakt på alla beställningar över 499kr inom Sverige.