Fraktfritt på beställningar över 499kr

1000g - Mörker

  • 329 SEK


Välkommen till en smaksensation i form av vår mörkrostade kaffeblandning från Brasilien och Peru. Med enastående smaktoner av choklad och bär erbjuder denna kraftfulla och fylliga kopp kaffe en upplevelse utöver det vanliga.

Vår mörkrostade kaffeblandning från Brasilien och Peru tar fram det bästa från dessa två regioner och skapar en unik och balanserad smakprofil. Smaktonerna av choklad och knäck ger en väl avvägd sötma och en bärig underton som tar ditt kaffedrickande till nya höjder. Dess kraftfulla och fylliga karaktär gör den till det perfekta valet för dig som älskar en intensiv smakupplevelse.

Det bästa av allt är att denna kaffeblandning även passar utmärkt för dem som föredrar att tillsätta en skvätt mjölk. Den kan njutas både som svart kaffe eller med mjölk, vilket ger dig flexibilitet att anpassa smaken efter dina preferenser. Oavsett hur du föredrar att dricka din kopp kaffe kommer denna blandning att leverera en rik och tillfredsställande upplevelse varje gång.

Så varför inte ta en paus, njut av en kopp av vår mörkrostade kaffeblandning från Brasilien och Peru och upptäck de subtila nyanserna av choklad och knäck. Låt San Ignacio och Cerrado förföra dina smaklökar och transportera dig till de pittoreska kafferegionerna i Sydamerika.

Fakta om kaffet:

  • Brasilien & Peru
  • Poäng: 83,5/100 & 85/100
  • Växer: 900 - 1400 m.ö.h.
  • Art: Mundo Novo, catuai, caturra & bourbon
  • Process: Natural


Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.