Fraktfritt på beställningar över 499kr

1000g - Nattsvart

  • 339 SEK


Vår mörkaste blandning av kaffebönor. För dig som vill känna att man lever när man tar första koppen.

Njut av de rika och djärva smakerna av vår mörkaste kaffeblandning, med de finaste bönorna från Brasilien, Colombia och Uganda. Denna speciellt utformade blandning har en komplex smakprofil, med toner av choklad, karamell och rökiga undertoner som kommer att reta dina smaklökar och göra dig sugen på mer.

Våra kaffebönor är noggrant utvalda från specialkaffe gårdar i varje region, där de odlas under idealiska förhållanden för att uppnå den perfekta balansen mellan sötma och syra. Sedan rostas de till en djup, mörk finish, och låser upp den fulla potentialen av deras rika smaker och aromer.

Med sin intensiva och kraftfulla karaktär är denna kaffeblandning det perfekta valet för dem som föredrar en djärv kopp kaffe. Oavsett om du njuter av det som en start på morgonen eller som en godbit efter middagen, kommer vår Nattsvart blandning säkert att tillfredsställa ditt behov.

Så varför nöja dig med en medioker kopp när du kan njuta av den djärva och smakrika blandningen? Prova det idag och upplev den intensiva smaken av Brasilien, Colombia och Uganda i varje klunk.

Fakta om kaffet:

  • Brasilien, Colombia & Uganda
  • Poäng: 83,5/100, 84,5 & 83/100
  • Växer: 900 - 2000 m.ö.h.
  • Art: Mundo Novo, catuai, Colombia, caturra & bourbon
  • Process: Natural & tvättat


Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.