Fraktfritt på beställningar över 499kr

Nästan Där - 500g

  • 183 SEK


En slät och len kopp kaffe. Perfekt till frukost mackan. Fina toner av karamell och choklad. Får dig att längta efter nästa kopp.

I denna blend kör vi bönor från Peru och Colombia som ger en perfekt balans mellan smak och styrka. Denna gillar vi för den rika smakprofil, vilket gör den till ett fint val att starta dagen med.

Peru och Colombia är två stora kaffeexportörer i världen, och deras bönor är välkända för sina unika smaker och aromer. Blandningen av dessa två kaffesorter skapar en unik smakprofil som är både mjuk och balanserad, med en mild syrlighet och en subtil chokladig eftersmak.

Mellanrostad kaffe är en populär val för många kaffekännare eftersom det ger en balanserad smak som inte är för stark eller för mild. Denna kaffe blandning är en utmärkt komplement till frukosten eftersom den ger den perfekta mängden energi och smak för att starta dagen på rätt sätt.

Många kaffedrickare uppskattar också att mellanrostade kaffesorter är mer mångsidiga i hur de kan bryggas. Denna kaffe blandning kan till exempel bryggas som espresso, filterkaffe eller i en presskanna, vilket ger en flexibilitet som är rolig när man provar olika bryggmetoder.

Om du söker efter en mjuk, balanserad och välsmakande kaffeupplevelse, är vår Mellanrost Blend det perfekta valet för dig. Samt som ett perfekt komplement till frukosten, kommer denna kaffeblandning att ge dig energi och smak för att starta din dag på ett optimalt sätt.

Fakta om kaffet:

  • Colombia & Peru
  • Poäng: 84/100 & 85/100
  • Växer: 1400-2000 m.ö.h.
  • Art: Castillo, caturra & bourbon
  • Process: Tvättat & Natural


Vi skickar kaffe som vilat upp till två veckor efter rostning när det finns, och rostar på beställning när det behövs. Vi skickar kaffe inom en vecka från beställning. Fri frakt på beställningar över 499kr.